Beaune - het hart van de Bourgogne

In Augustus ben ik wederom naar Beaune geweest, maar dit keer met mijn beste vriendin. Ook een fervent wijnliefhebber.

Beaune is een dorp midden in de Bourgogne en heeft mijn hart gestolen. Ik wilde mijn beste vriendin ook laten kennismaken met de Bourgogne en haar prachtige wijnen. We hebben heerlijk gegeten en natuurlijk heerlijk gedronken! Elke dag hebben we meerdere wijnproeverijen en heerlijke etentjes gehad. Op en top genieten!

        

Beaune - het hart van de Bourgogne

In Augustus ben ik wederom naar Beaune geweest, maar dit keer met mijn beste vriendin. Ook een fervent wijnliefhebber.

Beaune is een dorp midden in de Bourgogne en heeft mijn hart gestolen. Ik wilde mijn beste vriendin ook laten kennismaken met de Bourgogne en haar prachtige wijnen. We hebben heerlijk gegeten en natuurlijk heerlijk gedronken! Elke dag hebben we meerdere wijnproeverijen en heerlijke etentjes gehad. Op en top genieten!