Welkom op mijn blog!

Hier vindt u verhalen over mijn wijnreizen en wijn- en spijscombinaties en alle andere dingen die met wijn te maken hebben.

Hopelijk vindt u het leuk en doet u ideeën op!


Zeebaars met een witte Bordeaux

Wat een supercombinatie!

De Pessac-Leognan (op hout gerijpte Sauvignon Blanc) die ik bij chateau Rouillac heb gekocht is de perfecte pairing voor bij op huid gebakken zeebaarsfilet, beurre blancsaus met citroen, aardappelgratin en wat Maldon zout.


Hier word ik dus helemaal gelukkig van :)


Zeebaars met een witte Bordeaux

Wat een supercombinatie!

De Pessac-Leognan (op hout gerijpte Sauvignon Blanc) die ik bij chateau Rouillac heb gekocht is de perfecte pairing voor bij op huid gebakken zeebaarsfilet, beurre blancsaus met citroen, aardappelgratin en wat Maldon zout.


Hier word ik dus helemaal gelukkig van :)