Welkom op mijn blog!

Hier vindt u verhalen over mijn wijnreizen en wijn- en spijscombinaties en alle andere dingen die met wijn te maken hebben.

Hopelijk vindt u het leuk en doet u ideeën op!


Risotto met Vermentino

Ik heb een heerlijke Vermentino gemaakt o.b.v. de Italiaanse witte wijn Vermentino. Een heerlijke geurige wijn, die doet denken aan een zachte Sauvignon Blanc, maar de Vermentino heeft meer bloesemgeuren. Een echte aanrader!

Mijn uitgangspunt was de wijn en zodoende ging ik een Risotto maken met deze Vermentino, velderwtjes, truffelboter, Parmezaanse kaas en Pancetta.

Een heerlijke combinatie!

Daar dronken we dan nog eens een glaasje Vermentino bij...

Risotto met Vermentino

Ik heb een heerlijke Vermentino gemaakt o.b.v. de Italiaanse witte wijn Vermentino. Een heerlijke geurige wijn, die doet denken aan een zachte Sauvignon Blanc, maar de Vermentino heeft meer bloesemgeuren. Een echte aanrader!

Mijn uitgangspunt was de wijn en zodoende ging ik een Risotto maken met deze Vermentino, velderwtjes, truffelboter, Parmezaanse kaas en Pancetta.

Een heerlijke combinatie!

Daar dronken we dan nog eens een glaasje Vermentino bij...