Risotto met Vermentino

Ik heb een heerlijke Vermentino gemaakt o.b.v. de Italiaanse witte wijn Vermentino. Een heerlijke geurige wijn, die doet denken aan een zachte Sauvignon Blanc, maar de Vermentino heeft meer bloesemgeuren. Een echte aanrader!

Mijn uitgangspunt was de wijn en zodoende ging ik een Risotto maken met deze Vermentino, velderwtjes, truffelboter, Parmezaanse kaas en Pancetta.

Een heerlijke combinatie!

Daar dronken we dan nog eens een glaasje Vermentino bij...

Risotto met Vermentino

Ik heb een heerlijke Vermentino gemaakt o.b.v. de Italiaanse witte wijn Vermentino. Een heerlijke geurige wijn, die doet denken aan een zachte Sauvignon Blanc, maar de Vermentino heeft meer bloesemgeuren. Een echte aanrader!

Mijn uitgangspunt was de wijn en zodoende ging ik een Risotto maken met deze Vermentino, velderwtjes, truffelboter, Parmezaanse kaas en Pancetta.

Een heerlijke combinatie!

Daar dronken we dan nog eens een glaasje Vermentino bij...