Bestellen en betalen

De orders worden op werkdagen tot 15.00 uur verwerkt. Omdat we geen grote voorraden aanhouden, bedraagt de levertijd 1-4 werkdagen. Uw bestelling wordt bezorgd door de service Flespakket van PostNL. De bezorgkosten bedragen € 6,75 bij bestellingen onder de € 40,-. Daarboven betaalt u voor de levering geen verzendkosten!

Bij 'Bestellen' kunt u uw bestelling plaatsen.

U heeft hierin de mogelijkheid om een account aan te maken. U klikt onderaan op de button ‘Aanmelden’ en vult vervolgens uw e-mailadres in en klik op ‘Verzenden’.
U ontvangt dan een link in uw e-mail om een inlog aan te maken. Maakt u een account aan dan blijven al uw gegevens bewaard voor een volgende keer.

U bent niet verplicht om u aan te melden.

Om te bestellen klikt u simpelweg op de bestelbutton 'Koop nu'.
U kunt direct op de button ‘Koop nu’ klikken of eerst op het plaatje. Meer informatie volgt hierin. U kunt dan ook kiezen om nog een pakket toe te voegen en/of ‘Ga naar kassa’ om uw bestelling af te ronden.

Volg dan de aangegeven stappen door eerst uw e-mailadres in te vullen en dan op de button ‘Bestellen’ te klikken.

Vervolgens kunt u uw afleveradres invullen en op de volgende pagina uw factuuradres. Standaard is factuuradres gelijk aan verzendadres. Als u hier het vinkje uitzet kunt u een alternatief adres invullen waar de wijnen afgeleverd moeten worden. De factuur komt niet op de doos en wordt via e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

De enige betaaloptie die wij hanteren is iDeal. Kies na het bevestigen uw bank en voltooi de betaling.

Wanneer de betaling goed is gegaan ontvangt u hiervan een bevestiging in uw e-mail en daarin ook het overzicht met de bestelling.

Uw bestelling is nu bij ons aangekomen en wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. De levertijd bedraagt 1-4 werkdagen, afhankelijk van de voorraad.